perjantai 25. helmikuuta 2011

Pakkasen tekosia

Kevääseen kuuluu vääjäämättä talon/kodin uudelleen organisointi. Likaiset ikkunat huutavat auringon paistaessa niistä läpi, samalla kuin pöly tanssii pinnoilla.. Odotapa vaan kun päästään näistä pakkasista niin jo pyyhkäisen ainakin eniten häiritsevät etelänpuoleiset ikkunat puhtaiksi.

On pakkasesta jotain hyvääkin.. purin joka keväistä istutus intoani vaihtamalla sisäkukkiin mullat. On ihana tuntea mustan kostean mullan tuoksu ja tuntu sormissa. Tulee tunne että kohta alkaa ulkonakin lumet sulaa ja maailma taas vihertämään.
Toinen pakkasen aiheuttama asia lienee tämä täysin outo "kevät neulominen". Olen kausi-ihminen. Neulekuume valtaa yleensä ensimmäisten syyspakkasten puraistua ja jatkuu joulun alle. Nyt kuume iski uudestaan. Toivon uusien valkoisten villasukkien pelastavan omat kylmät jalat jonain pakkasaamuna. Mitähän sitten neuloisin - jos aloittaisin naapurin isännälle villasukkien teon kun hän on loistavasti ajellut koko talven lumet pihaltamme traktorin ja lumilingon avulla. Iso kiitos siitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit, jätäthän viestin käynnistäsi - Thank you for visiting, please leave a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...