keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

Slow-living

Meillä on eletty kiireetöntä aikaa nyt viikko. Slow-vaihtoehdon tarjoaa perheemme uusi jäsen: työnimenä Tyyppi. Poika putkahti maailmaan viime tiistai aamuna 28.6. klo 3.48. Pitkä mies 54cm ja painoa 3790g - Mies määrää tahdin - lomalla ollaan ei kiire mihinkään.

On heinäkuu ja puutarhaamme kuvastaa parhaiten sana rehottaa. Ruoho ja kasvit kasvavat silmissä. Ainut mihin on ns. aikaa on kasvimaan kuoputus, sadonkorjuu ja kastelu. Pitääkin laittaa uusia salaatteja ja herneitä taas tulemaan. Rastaat tyhjensivät istuttamani mansikka penkit, joten turvauduin torin mansikoihin. 5kg laatikko pelasti perheemme pahimmalta mansikkahuumalta.

Uusia projekteja on näköpiirissä. Vanhan heinänkeruulaitteen tai vastaavan alle ja ympärille on saatu multatila ja rikkakasvit poistettu. Nyt pitäisi alkaa miettimään kasveja ja reunavaihtoehtoja. Haluan verenpisaroita, kultapalloja, pari kärhöä kiipeilemään ja.. täytynee lähteä katsastamaan puutarhaliikettä ja omia tiluksia.. Jotain Cottage Garden-henkeen. Saas nähdä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit, jätäthän viestin käynnistäsi - Thank you for visiting, please leave a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...