lauantai 15. maaliskuuta 2014

Mikä löytö!! Ottobre Desing

Viime viikot olen tuskaillut plärätessäni omia käsityölehtiä, näitä perinteisiä Suomessa ilmestyviä Burdaa ja Suuri Käsityö-lehteä, vantteralle 98-104 senttiselle pojalle ei tuntunut löytyvän mitään hyvää ja kivaa kaavaa. Ei paitaan eikä housuihin. Vaate tuunaus-kurssilla ollessani satuin odotellessa selailemaan käsityöluokan lehtiä ja kuinka ollakkaan - ensimmäinen lehti, joka sattui käteen oli kotimainen OTTOBRE Desing. Lehti täynnä erilaisia juuri etsimiäni malleja lapsille, oikean kokoisia ja näköisiä.

Harmikseni uusi helmikuun numero (naisten vaatenumero) oli ilmestynyt ja tammikuun lehdet oli korjattu pois. Kurssilaisen vinkistä googlailin ja löysin Ottobre desingin kotisivut, josta voi tilata lehden vuosikerran klik sekä irtonumeroita klik täältä.

Aivan loistava!! 
Torstaina sain lehden postitse kotiini ja sen jälkeen se on luettu ja selailtu useaan kertaan. Takuuvarmasti teen pojalle ainakin housut ja paidan.. Kuvassa siis 1/2014 lehti. Kiitos!
Finnish and absolutely wonderful magazine Ottobre is also available in english, german, dutch and swedish. 6 pattern magazines in year 4 for children and 2 for women. What a find!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit, jätäthän viestin käynnistäsi - Thank you for visiting, please leave a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...