tiistai 17. kesäkuuta 2014

Raparperimehua







Raparperimehu

Ota kattila, kasa raparperin varsia ja pussillinen sokeria.

Pese raparperit, itse en kuorinut niitä sillä kuoresta irtoaa kaunista punaista väriä.
Pilko raparperit kattilaan  ja laita vettä niin, että peittyy.
Keitä n. 20-30 minuuttia, siten että raparperit pehmeitä. 
Siivilöi mehu ja massa erilleen. Säästä mehu.
Laita mehu takaisin kattilaan ja mausta sokerilla. Anna kiehahtaa.

Pullota uunissa kuumennettuihin puhtaisiin pulloihin. Anna jäähtyä. 
Säilytä viileässä.

Nauti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit, jätäthän viestin käynnistäsi - Thank you for visiting, please leave a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...