keskiviikko 9. marraskuuta 2016

Lahjoja ja lahjaideoita


Hullua, melkein kaikki tämän vuoden joulupukin apulaishommat on tehty.
Paketoitukin tai pyydetty paketoivaksi.
Me olemme täällä Hollannissa ja joulun vietämme Suomessa. Saavumme Suomeen vasta myöhään aatonaattona ja joulunviettopaikalle kurvaamme aattona.
Muutamia toiveita on vielä pakettiin ommeltavaksi, mutta ne saapuvat sitten meidän mukana.

Nyt ei kyse kuitenkaan ole the joululahjoista vaan ihan muusta.
Innostuin kangaskaapin penkomisesta ja löysin muutaman ihanan kankaan, joita halusin käyttää lahjoissa. Kummipojan syntymäpäivää silmälläpitäen tein autoja rakastavalle pojalle autotyynyliinat, jotka toteutin ranskalaisella saumalla. Saumasta käytetään myös nimeä katesauma tai pussisauma. Tyynyliinojen lisäksi tein toilet-pussukan, johon saa hampaiden pesutarvikkeet sekä tarvittaessa rasvan yökylään lähtiessä.


Toinen lahja on myöskin toilet-pussukka. Ihastuin joskus aikaisemmin Noodleheadin pussukkatutoriaaliin ja sitä käytin tässäkin.  Open wide pouch- pussukka tutoriaalin löydät täältä. Autoja ja eläimiä rakastaa tämänkin lahjan saaja, niinpä vuorista kurkistavat eläimet ja päällä on selkeät värit: pinkkiä ja sinistä.
Sankari on toivonut pikkulegoja, joten niitä tuohon kylkiäiseksi.Christmas is coming and so are our annual birthdays. Some birthdays in our family are in the middle of the holiday season. I had a big crush on Noodleheads Open wide zippered pouch-tutorial. I've used it before and now I remembered again.
Thank you Noodlehead for a great tutorials!
There are plenty interesting tutorials and patterns.

Nähdään - tot ziens - See you later!
 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit, jätäthän viestin käynnistäsi - Thank you for visiting, please leave a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...