tiistai 3. huhtikuuta 2012

Kevät Puutarha 2012

Kevät Puutarha messut vetivät jälleen Helsingin messukeskuksen täyteen väkeä. Tänä vuonna uusi halli jako ja esittelijöiden sommittelu oli ahtauttanut käytävät. Kun viime vuonna saimme nauttia väljistä käytävistä ja keväisestä väriloistosta, joutui tänä vuonna surffailemaan ja etsimällä etsimään kunnes löysi tarvittavat siemenet ja sipulit. Sekavuutta aiheutti ehkä siemen- ja sipulinmyyjien ripottelu ympäri hallia. Messuilta kuitenkin hain ennen kaikkea ideoita omaan kotiin ja puutarhaan. Sekä tietysti muutama pussi siementuliaisia. Löytyipä vielä kauan etsityt naulakon koukutkin. 

Tänä vuonna uutuus (siis meidän pihan) siemenet löytyivät  Lord Nelsonilta. Tulevana kesänä kokeilemme perinteistä kurpitsaa " Tom Fox'ia", salaattivuonankaalia sekä japanilaisia maustevihanneksia. Kasvimaan kukkijoiksi pääsivät tarhakehäkukka "Radio" sekä iso-olkikukka.
Valkosipulin siemensipulit olivat kiven alla. Maatiaiselta löysin vanhaa kantaa olevia sipuleita. Saa nähdä miten onnistuvat. 

Koiramäen Pajutallin esillepano oli jälleen mieleenpainuva. Taisin löytää heiltä kellon meille keittiöön ja paljon ideoita muokattavaksi. sillä kolmen viikon kuluttua on paju- ja risutyökurssi, jonka työlista on vielä osin auki.
Makupaloja messuilta.
Nannen osastolta
Koiramäen Pajutallin antimia

Parvekekilpailusta parveke nro.4. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit, jätäthän viestin käynnistäsi - Thank you for visiting, please leave a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...