perjantai 21. syyskuuta 2012

Kesä meni kohisten..

Sitä kuvittelee pienessä mielessään, että kun on kesän hoitovapaalla niin on aikaa puuhailla puutarhassa, tehdä "rästihommia" ja...

No totuus jo menneen kesän osalta on ettei puutarhaan ole tullut juuri mitään uutta, kasvimaan sato on sensaatiomaisen huono (liekö syy sateisen ja vähän viileän kesän). Joka paikkaan mihin silmänsä luo puutarhaa kierrellessä tulee väkisin mieleen: joo, toikin pitäisi tehdä, ai - tuokin on tekemättä.. huoh.

Ajatukseni on vallannut kasvihuone. Kävin jo kyselemässä paikallisesta puutarhaliikkeestä syyspoistoja.. mutta kovin pieniä ovat ja - no persoonattomia.

Haluaisin 10-15 m2 kasvihuoneen. Kerralla reilusti ison, sellaisen jonne voi laittaa vaikka kurpitsan kasvamaan jos huvittaa.

Tässä muutama malli mitkä miellyttävät silmää ja sopisivat hyvin meille. Jälkimmäiseen tosin tulisi ovi tuohon pitkälle sivulle. Syksy ja kevät näyttää mitä tuleman pitää. Niinhän sitä sanotaan hyvin suunniteltu on puoliksi tehty.. omani siis melkein valmis niin monta vuotta sitä on jo pyöritelty.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit, jätäthän viestin käynnistäsi - Thank you for visiting, please leave a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...